Németh Autószervíz - Minőségi autójavítás rövid határidővel kedvező áron

regi-uj-autojavitas

autojavitas2

Autószervizünk személygépjárművek és kisteher gépjárművek teljes körű javítására és karbantartására szakosodott. A mai korszerű gépjárművek javítása és karbantartása széleskörű ismereteket, gépparkot és szaktudást igénylő feladat. Műhelyünkben igyekszünk mindig a legkorszerűbb szervizfelszerelések és diagnosztikai eszközök felhasználását biztosítani. A magas befektetési költségek ellenére is csak így valósítható meg a szakszerű javítás a mai technikailag kifejezetten bonyolult gépjárművek esetében. Szerelőinket igyekszünk állandó tanfolyamokon való részvétellel naprakészen tartani.

Az autószerelés mint fogalom ma már sok mindent takar. A gépjárművek rendszeres szervizelésén, karbantartásán túl alkalmi meghibásodások tömege merülhet fel. Rendszeres szerviz előírások alapján elvégezzük autója karbantartását, mint olajcsere, szűrők cseréje, átvizsgálások. Részletesen az olajcsere menüpont alatt.

A futómű átvizsgálása után vállaljuk autója futóművének javítását és beállítását. Részletesen a futómű javítás menüpont alatt.

Sebességváltó meghibásodások javítása és sebességváltók karbantartása. Mechanikus sebességváltó javításról részletesen a sebességváltó javítás menüpont alatt tudhat meg többet.

Karosszéria korrodált részeinek javítása, sérült vagy karambolos gépkocsik javítása. Részletesen a karosszéria javítás menüpont alatt.

Autó diagnosztikai vizsgálata, nem talált vagy beazonosíthatatlannak vélt hibák diagnosztizálása. Részletesen az autó diagnosztika menüpont alatt.

Lejárt műszaki vizsga esetén, autóját átvizsgáljuk, felkészítjük és műszaki vizsgára állítjuk. Önnek csak annyi a dolga elhozza hozzánk az autót. Részletek a műszaki vizsgáztatás menüpont alatt.

Ha az autó klímája nem működik átvizsgáljuk, azonosítjuk a hibát és kijavítjuk, karbantartását elvégezzük. Részletesen az autóklíma javítás menüpont alatt.

Kedves érdeklődő! Most, hogy felvázoltam tevékenységi körünket kérem forduljon hozzánk bizalommal és amennyiben érdeklődik a témák iránt olvasson utána részletesebben a további menüpontok alatt.

alapitva

ELÉRHETŐSÉGEINK


Németh Autószervíz

Helyiség: Győr
Cím: Római út 33.
Irányítózsám: 9027
Telefon: +36-30/091-2021
Fax: +36-96 / 519-808
Email: szerviz.nemethszerviz@gmail.com


Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 8:00 - 16:30
Ebédidő: 12:00 - 12:30
Hétvégén: Zárva